'BİRLİKTE OKUYORUZ' PROJESİ

Okulumuzda 20222-2023 eğitim öğretim yılında 3-A sınıf öğretmeni Büşra ÇAĞLAR ve öğrencileri tarafından 'Birlikte Okuyoruz'projesi yürütülmektedir.Projede her öğrenci kendi kitabını tanıtmış ve arkadaşlarını bu kitabı okumaya ikna etmeye çalışmışlardır.Sınıf bazında oylama ile seçilen 'Yüksek Tansiyonlu Çınar Ağacı' kitabı proje ortakları arasında da oylamaya girmiş ve 9 okul öğrencilerinin okuyacağı kitap oylama sonucu  'Eldivenlerimi Kim Çalıyor?'adlı kitap seçilmiştir.Kitap okunduktan sonra dramatize çalışmaları yapılacak  ve kitabın yazarı Özlem Melek SEZER ile buluşma sağlanacaktır.Projede yer alan öğrenciler arkadaşları için kitap ayracı tasarlayacak ve başka şehirlerde yaşayan diğer öğrencilere posta ile hediye gönderilecektir.

06-06-202307-06-2023

Yayın: 07.06.2023 - Güncelleme: 07.06.2023 12:50 - Görüntülenme: 122