HACER SÜNBÜL KÜTÜPHANESİ'NİN AÇILIŞI

Sayın Cumhurbaşkanımızın kıymetli eşi Emine ERDOĞAN Hanımefendi'nin himayelerinde '' Kütüphanesiz Okul Kalmasın Projesi '' doğrultusunda, İlçemiz Milli Eğitim Müdürü Sayın Ali DOĞRU Bey'in konuya hassasiyeti ile başlatmış olduğu ''Bir Kitapla Sende Destek Ol Projesi ''kapsamında, İnegöl Kent Gönüllüleri Derneği'nin girişimi ve Hayırsever iş insanı Hakan SÜNBÜL Bey'in katkılarıyla okulumuza kurulan HACER SÜNBÜL KÜTÜPHANESİ'nin açılışı 30.09.2022 tarihinde yapıldı. Açılışa katılan başta Sayın Kaymakamımız Eren ARSLAN olmak üzere, ilçe Milli Eğitim Müdürü Ali DOĞRU'ya, Şube Müdürlerine, hayırsever iş insanı sayın Hakan SÜNBÜL Bey'e , İnegöl Kent Gönüllüleri Derneği başkanı'na ve gönüllülerine , geçmiş dönem İlçe Milli Eğitim Müdürlerimizden  Mehmet BAŞTÜRK'e ve teşriflerinden dolayı  tüm katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Yayın: 05.10.2022 - Güncelleme: 05.10.2022 08:33 - Görüntülenme: 208