Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.Öğrencilerimiz hazırlamış oldukları gösterilerini sundu. Ardından çeşitli yarışmalar yapıldı.Velilerimizin de yoğun katılım gösterdiği görüldü.Öğrencilerimiz bu özel günde doyasıya eğlendi.

Nis

Orman Haftası'nda öğrencilerimiz tohum ekerek hem eğlendi hem öğrendiler.

Nis

Kütüphane Haftası dolayısıyla öğrencilerimiz kütüphane ziyaretleri yaptılar. Öğrencilerimiz bir süre  kitap ta okuyarak kütüphane havası soludular.

Mrt

Okulumuz 3-B Sınıfı tarafından yürütülen TURUNCU DAMLA Projesi 1.hafta etkinlikleri Drama çalışmasıyla sona erdi.Sınıf Öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuzda yapılan deprem tatbikatından görüntüler...

Mrt

Okulumuz 1-B Sınıfı ''BAHÇEM BENİM YEŞİL DÜNYAM'' adlı E TWİNNİNG Projesine başlıyor. Başarılar diliyoruz.

Mrt

''Tarih Yazan Çocuklar İnegöl'de ''projesi kapsamında öğrencilerimiz Türk büyüklerini tanıyor.