Şbt

"Dilimizin Zenginlikleri" Projesi kapsamında öğrencilerimiz  ve öğretmenlerimiz birçok etkinlik düzenlemektedir.

Şbt

Sinanbey İlkokulu adına okul idaresi olarak İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Halil İbrahim ZENGİN'e ziyarette bulunduk.

Haz

Okulumuz 2-A ve 4-A Sınıfı öğretmeni ve öğrencilerince 'Edebiyat ve Sanat Sergisi' açılışı  gerçekleşti.Etkinliğimiz Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş AYDIN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İbrahim ÇELEBİ,Serkan ÇELİK,Hanifi ÇELİK,Kent Gönüllüleri Derneği'nden Mehmet BAŞTÜRK, Okul Müdürleri ve velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti.'Arkadaşını Arayan Öyküler 2' kitabının yazarlarından Derya Urun AKBABA ,Dilek YÜKSEK,Hilal BÜYÜKKARA,Filiz KAYALI,Banu AKÇAKAYA  da sergi katılımılarının ardından yazar buluşması etkinliği yapmışlardır.Sergimize katılan tüm katılımcılara,yazarlarımıza teşriflerinden dolayı teşekkür ederiz.Ayrıca bu etkinlikte emeği geçen 4-A Sınıf Öğretmeni Gül Pembe BİNBİR'e ve 2-A Sınıf Öğretmeni Halit GÜLTEKİN'e ve öğrencilerine teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Haz

Okulumuzda 20222-2023 eğitim öğretim yılında 3-A sınıf öğretmeni Büşra ÇAĞLAR ve öğrencileri tarafından 'Birlikte Okuyoruz'projesi yürütülmektedir.Projede her öğrenci kendi kitabını tanıtmış ve arkadaşlarını bu kitabı okumaya ikna etmeye çalışmışlardır.Sınıf bazında oylama ile seçilen 'Yüksek Tansiyonlu Çınar Ağacı' kitabı proje ortakları arasında da oylamaya girmiş ve 9 okul öğrencilerinin okuyacağı kitap oylama sonucu  'Eldivenlerimi Kim Çalıyor?'adlı kitap seçilmiştir.Kitap okunduktan sonra dramatize çalışmaları yapılacak  ve kitabın yazarı Özlem Melek SEZER ile buluşma sağlanacaktır.Projede yer alan öğrenciler arkadaşları için kitap ayracı tasarlayacak ve başka şehirlerde yaşayan diğer öğrencilere posta ile hediye gönderilecektir.

Ock

Okulumuz öğrencilerinin atık malzemelerden yapmış olduğu 'Geri Dönüşüm' sergimiz 10.01.2023 tarihi itibariyle ziyarete açılmıştır.Öğrencilerimizde Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm farkındalığı oluşturmayı amaçlayan bu sergide emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

İnegöl Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından okulumuz öğretmenlerine İSTOP Projesi kapsamında seminer verildi. Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğüne ve eğitimcilerine teşekkür ederiz.

Ekm

Sayın Cumhurbaşkanımızın kıymetli eşi Emine ERDOĞAN Hanımefendi'nin himayelerinde '' Kütüphanesiz Okul Kalmasın Projesi '' doğrultusunda, İlçemiz Milli Eğitim Müdürü Sayın Ali DOĞRU Bey'in konuya hassasiyeti ile başlatmış olduğu ''Bir Kitapla Sende Destek Ol Projesi ''kapsamında, İnegöl Kent Gönüllüleri Derneği'nin girişimi ve Hayırsever iş insanı Hakan SÜNBÜL Bey'in katkılarıyla okulumuza kurulan HACER SÜNBÜL KÜTÜPHANESİ'nin açılışı 30.09.2022 tarihinde yapıldı. Açılışa katılan başta Sayın Kaymakamımız Eren ARSLAN olmak üzere, ilçe Milli Eğitim Müdürü Ali DOĞRU'ya, Şube Müdürlerine, hayırsever iş insanı sayın Hakan SÜNBÜL Bey'e , İnegöl Kent Gönüllüleri Derneği başkanı'na ve gönüllülerine , geçmiş dönem İlçe Milli Eğitim Müdürlerimizden  Mehmet BAŞTÜRK'e ve teşriflerinden dolayı  tüm katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haz

Bursa İl AR GE birimince başlatılan ve çeşitli yayınevleriyle işbirliği içerisinde 10 ay boyunca yürütülen kitap okuma projesi okulumuz 3/B sınıfında uygulanmış ve proje kapanışı 10 üniversiteden katılan akademisyenler ve 100 proje öğretmeninin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Haz

Turuncu Damla projesi okulumuz sınıf öğretmeni Tuğba ÖZGÜL UÇAR ve öğrencilerince uygulanmış ve başarıyla sonuçlanmıştır. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

100 Türk Büyüğü kitap yazarlarından GÜLDEN AĞ BANCA, Tarih Yazan Çocuklar İnegöl'de Projesi kapsamında  okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencilerin kitaplarını imzaladıktan sonra onlarla fotoğraf çektiren yazarımıza ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.

Haz

Sıfır Atık Projesi kapsamında İnegöl Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen geri dönüşüm yarışmaları sonuçlandı.Okulumuz Atık Tekstil Ürünleri Toplama Yarışmasında İnegöl birincisi seçildi.Katkılarından dolayı başta sınıf öğretmenimiz Tuğba Özgül UÇAR olmak üzere tüm öğretmenlerimize,velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 3-B Sınıfı öğrencileri ülkemizin farklı noktalarından 9 okul ile işbirliği halinde ACTIVITI CLASSES E Twinning Projesinde yer alıyor.Proje kapsamında 21.yüzyıl eğitim becerileri yaratıcı etkinlikler,web 2.0 araçları ile teknoloji destekli etkinlikler aracılığıyla kazandırılıyor.Bu aktiviteler sayesinde öğrencilerimiz disiplinler arası ve yapılandırmacı yaklaşım  temelinde eğlenerek öğreniyor,öğrendiklerini pekiştiriyor.